Med anledning av Covid-19 pandemins spridning vill vi på Begravningstjänst Per Malmqvist ge Er följande information 
gällande våra rutiner!

Vi följer de riktlinjer som Regering, Folkhälsomyndigheten och Sveriges Begravningsbyråers Förbund ger och försöker på detta sätt göra vad vi kan för att minska smittspridningen och 
få alla att känna sig trygga.

•    Vårt kontor är bemannat som vanligt men vi önskar att ni ringer oss i första skedet för att få råd, hjälp och vägledning.
•    Vi bokar givetvis in besök hos oss eller så hjälper vi er att planera begravningen via telefonmöte och mejl om det känns tryggare.
•    Vi väljer givetvis att hälsa muntligt utan handslag och kramar när vi möts.
•    Vi tillåter givetvis ingen med sjukdomssymtom att arbeta.

Är ni oroliga för att planera begravningen hos oss eller för att gå på en begravning är ni välkomna att höra av Er. Vi hjälper till så gott vi kan och följer noga utvecklingen.

Vi har öppet som vanligt och som alltid jour dygnet runt!

Kontakt

Vi som arbetar här

Per Malmqvist

Ägare & begravningsrådgivare

,

Redan 1995 började jag som 23 åring att arbeta på begravningsbyrå.

Jag arbetade då som skogsarbetare men sjöng ibland på begravningar och kom på så sätt i kontakt med yrket. Det valet har jag aldrig ångat. Jag har under de tjugofem år som snart förflutit hunnit möta och lära känna många familjer i våra bygder, vilket berikat mitt liv. Jag är den som ni oftast möter för att planera inför begravningen och som begravningsbyråns representant vid begravning och minnesstund. Jag har genomgått flera av Sveriges begravningsbyråers förbunds utbildningar och hjälper Er också gärna med frågor gällande gravsten.

Andreas Runeborn

Ägare & begravningsrådgivare

,

Jag är den Ni oftast möter när ni ringer till oss. Min roll på begravningsbyrån är att ”ta hand” om kontoret, dvs bokföring, beställningar, telefon osv. Jag har många års erfarenhet inom ekonomi/personal. Min bakgrund består av anställningar som redovisningsekonom.